Thursday, April 22, 2010

kenangan UMT


JEMBAL INN..

bunyi cam resort kan? luar pom nampak cam resort jew..dalam tu, lagilah nampak resort. Hehe...
satu umah dalam 15 org, tapi xjugak, ramai yang apply masuk dalam. Pe yang best tentang asrama luar nie erk? nie aku nak citer panjang2...
1. ada wireless... dapat lah bertenet tiap2 mase, download itu ini, buka itu ini. fuh best giler, yang penting untuk xcement lah, xyah p len nak dapatkan maklumat,
2. khas untuk budak2 koko jew...
palapes, SISPA, suksis, wataniah..semua duk citu. kdg2 terpkir jugak yang umt nie kejam giler, da lah kite org kena p perhimpunan rabu kol 7, jalan jauh, kelas koko lak setiap sabtu, berjalan pom jauh gak..xreti nak pikir agaknye pengurusan asrama nie. marah nie...
3. bebas... mahunya xbebas, aku pom da acap kali kena tgur cz balik selepas kol 12, pak guard duk tanyer itu ini, pak guard sowg tu jew yang banyak songeh. serba xkena.. bengang.
kat cini xbanyk2 undang2 sgt, lagipom semua perempuan, nak bising ke, nak buat itu ini ke, semua boleh..hehehehe best.
4. ramai geng2 aku...mahunya xramai, da sispa pom ramai dak ekonomi, chalet2 nie lak dekat2, mmg kepoh lah klu berjumpe. bebas nak p umah mane2 pom, xder halangan, cz semua umah ader geng.mmg aman damai lah aku kat cini...
5. ader SUHADA DAUD n MAYUTI MAMAT... ader dak 2 orang nie mmg enjoy, leh wak banyk program... p sana sini, mmg laju... we all jalan kaki jew, paling jauh pom guna van kuning. jalan kaki pom da buat kami happy sgt2,,, friendship forever lah kan...
6. selesa untuk dak2 umah sewa...
yelah, klu duk dalam , mane leh nak redah pakai motor or kereta masuk hostel, tapi duk sini selamber jew, leh redah, nek roket pom lepas. hehehehe
7 air cond...
chalet nie da cam jakuzzi da aku rase, panas tahap babun...giler2, klu mandi 5 kali sehari itu kira biasa lah, klu nak sejuk duk kat luar bilk kat ruang tamu. alaa...bunyi cam ader aircond, cam loaded jew, bunyi cam hebat jew, tapi yang hakikatnya, panas tu xleh nak kontrol ngan aircond da...

ITULAH JEMBALL INN

No comments:

Post a Comment